Passion4Pets

 

Passion4Pets  - Lidenskap for det levende 

 Passion4Pets ble stiftet i desember 2017 av to ildsjeler med en felles lidenskap for dyrevelferd, ernæring, atferd, trening av dyr,  og kunnskapsformidling. I tillegg til lidenskap er det også ekstremt viktig for oss med faglig tyngde "inhouse", og dette er vi spesielt unike på. Vi innehar faglig tyngde, ressurser, teknologi og kunnskaper som er en enorm styrke i dagens marked. 

Lenge hadde de vært frustrerte over et marked som var styrt av villedende salgsstrategier, overprisede produkter av middels kvalitet, og aktører som fremstår som seriøse men ikke faktisk leverer den kvaliteten de lover. Løsningen ble å starte Passion4Pets - importør og leverandør av produkter av høy kvalitet, etisk fremstilling og miljøbevisst produksjon. Og vi tror at dette kun er starten på noe større.

I Passion4Pets bryr vi oss ikke bare om kvalitet, miljø og bærekraft ”på papiret”- dette er også noe vi praktiserer i det daglige:  Kvalitet for oss er å kjenne hele næringskjeden - fra ingrediens til ferdig produkt - og vite at alle ledd møter våre krav til kvalitet, etikk og miljø. Og vi kan love deg at vi har gjort hjemmeleksa vår! Det har sin pris å være kvalitetsbevisst og prinsippfast - men for en trygghetsfølelse man sitter igjen med!  Det er også dette vi tar utgangspunkt i når vi velger våre produkter og samarbeidspartnere.

Gjennom nysgjerrighet, et kritisk blikk og håndfaste bevis har vi gjort jobben med å finne de beste produktene og de dyktigste aktørene som alle deler vår felles lidenskap for kvalitet og dyrevelferd.

Vi ønsker ikke å overbevise om at vi har de beste produktene - vi vil ha de beste produktene.

Derfor satser vi på et mindre, nøye utvalgt sortiment med produkter av høy kvalitet.

For øyeblikket fører vi produkter fra Prins Petfoods og Apipet.