Prins Protection serien - spesialtilpasset for medium og større raser

Aktive hunder av større (eller medium) raser har grunnet ens fysikk og livsstil, et litt større behov for litt ekstra støtte og omtanke. De eldres som oftest raskere, og får oftere utfordringer med fordøyelse, muskler, ledd eller hjerte - og er mer utsatt for overfôring. Protection serien har tatt høyde for dette, og finnes i fem ulike varianter med helt unike ingredienser for hunder fra rundt 20kg og opp. Spesielt utviklet for å gi riktig, forebyggende støtte.

Prins ProCare Protection-serien er blant annet beriket med probiotika og Schüssler-cellesalter som er ingredienser i tillegg til riktig balanse av L-karnitin, lakseolje, glukosamin, kondroitin og justert protein/fett balanse . Schüssler cellesalter er igrunn ikke salter men mineraler. De er nødvendige, i tilstrekkelige mengder, for å forsyne kroppen med de essensielle næringsstoffene for å opprettholde sunne kroppsfunksjoner. Det er hyppig brukt og omtalt av naturmedisinere / homeopater på mennesker.

Fordelene ved Prins ProCare Protection : 

  • Fristende pellets - selv for den kresne
  • Presset pellets : konsentrert ernæring, mindre press på mage / fordøyelse
  • Det første fôret som inneholder Schussler celle-salter og urter for en unik og forebyggende støtte
  • Spesielt utformet pellet som er spesielt utformet for større raser, og skal stimulere frem mer tygging 
  • 100% fri for kunstige tilsetningsstoffer som lukt, farge eller smak
  • Unike ingredienser / fôrserie

 

Sjekk ut utvalget her! 

I mars/April 2020 - vil det også bli en ekstrudert Protection serie tilgjengelig - både for medium hunder og miniatyrraser!