Prins Petfoods Protection - serien for ekstra god tarmflora og fordøyelse!


For en sunn og balansert tarmflora!

Prins Protection-seriene for hunder og all presset valpemat fra Prins petfoods inneholder nå også PRObiotika. Dette er gode bakterier som naturlig forekommer i en god tarmflora. Tarmflora er et viktig og spennende tema!

 

Tarmflora

Tarmfloraen til hunden din er svært viktig. Næringsstoffer blir fordøyd og absorbert i tarmen. Ekstra støtte til tarmene kan hjelpe hunden din med fordøyelsen! Fordøyelsen støttes av bakteriene som er tilstede i tarmen, som vi kaller tarmfloraen. Hvis tarmfloraen ikke er balansert, kan du tenke deg at fordøyelsen heller ikke er helt optimal. Det er derfor ekstra viktig å gi hunden din riktig støtte her. I de fleste Prins-feedene finner du ekstra tarmstøtte i form av prebiotika, men probiotika kan også ha en gunstig effekt på tarmfloraen. I beskyttelsesmat for hunder brukte vi allerede prebiotika, men nå er de også beriket med probiotika!

 

Hva er PREbiotika?

Prebiotika er naturlige kostholdsfibre som sikorier og frukto-oligo-sakkarider (FOS), som har en positiv effekt på veksten av gunstige tarmbakterier og sikrer en sunn tarmflora. Prebiotika er noe forskjellig fra probiotika. Prebiotika er ikke-fordøyelige kostholdsfibre som stimulerer tarmfloraen og derfor støtter helsen. Probiotika er levende mikroorganismer som bidrar til en god tarmflora. Prebiotika er en ernæringskilde for probiotika. Probiotika legges også til i våre Protection fôr-serier.

 

Hva er så PRObiotika?

Det er en svimlende mengde bakterier i tarmen som hjelper et dyr å holde seg frisk. Disse organismer hjelper til med å fordøye mat og beskytte mot patogener. Probiotika er levende bakterier som kan ha en positiv effekt på kjæledyrets helse. For å gi naturen en hjelpende hånd når det er behov, har vi lagt Bacillus subtilis til vår beskyttelsesmat. Disse bakteriene er inaktive i maten og trer bare i verk i tarmsystemet. Bacillus subtilis gir støtte ved å bruke oksygen i tykktarmen. Dette gjør at gode bakterier som ikke trenger oksygen for å vokse bedre og gir patogener mindre sjanse til å vokse.

  

Tips: Prins Protection-seriene kan veldig fint blandes med frosset ferskt kjøtt/råfôr, som også har en sunn effekt på tarmfloraen. Fordi kjøttet ikke blir oppvarmet, beholdes de gode bakteriene i maten.

Har du en hund med dårlig apetitt? Det kan ofte ha direkte sammenheng med ulike former for "magevondter"! Vi har hjulpet veldig mange hunder med nettopp ulike former for sensitivitet og tendenser til abnormaliteter i mage!

Ta kontakt, så gjør vi vårt beste til å finne en løsning for dere også!

Klikk her for å gå direkte til våre Protection produkter til hund (og katt).

For å lese mer om Protection serien, klikk her!

About our Protection line - in English.